Personvern

blank

Effektiv dato: Juni 29, 2019

Hvem er vi

Nettstedets adresse er: https://www.quotespedia.org.

Quotespedia ("oss", "vi" eller "vår") driver https://www.quotespedia.org nettstedet ("tjenesten").

Denne siden informerer deg om våre retningslinjer angående innsamling, bruk og avsløring av personopplysninger når du besøker og / eller bruker vår hjemmeside og / eller tjeneste og valgene du har knyttet til disse dataene.

Vi bruker dataene dine for å tilby og forbedre tjenesten. Ved å bruke tjenesten, samtykker du til innsamling og bruk av informasjon i samsvar med denne policyen. Med mindre annet er definert i denne personvernregelen, har termer som brukes i denne personvernpolitikken de samme betydningene som i våre vilkår og betingelser, tilgjengelige fra https://www.quotespedia.org

Innsamling og bruk

Vi samler inn flere forskjellige typer informasjon for forskjellige formål for å tilby og forbedre tjenesten vår til deg.

Typer data samlet

Personopplysninger

Mens vi bruker tjenesten vår, kan det hende vi ber deg om å gi oss personlig personlig identifiserbar informasjon som kan brukes til å kontakte eller identifisere deg ("Personopplysninger"). Personlig identifiserbar informasjon kan omfatte, men er ikke begrenset til:

  • Epostadresse
  • Fornavn og etternavn
  • telefonnummer
  • Adresse, Stat, Provins, Postnummer / Postnummer, By
  • Informasjonskapsler og bruksdata

Brukerdata

Vi kan også samle inn informasjon om hvordan Tjenesten er tilgjengelig og brukt ("Brukdata"). Disse bruksdataene kan inneholde informasjon som datamaskinens Internet Protocol-adresse (f.eks. IP-adresse), nettlesertype, nettleserversjon, sidene i vår tjeneste som du besøker, klokkeslett og dato for besøket, tid brukt på disse sidene, unikt enhetsidentifikatorer og andre diagnostiske data.

Sporings- og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og lignende sporingsteknologier for å spore aktiviteten i vår tjeneste og holde visse opplysninger.

Informasjonskapsler er filer med liten mengde data som kan inneholde en anonym unik identifikator. Informasjonskapsler sendes til nettleseren din fra et nettsted og lagres på enheten. Sporteknologier som også brukes, er beacons, tags og skript for å samle inn og spore informasjon og forbedre og analysere vår Service.

Du kan instruere nettleseren din til å nekte alle informasjonskapsler eller angi når en informasjonskapsel sendes. Men hvis du ikke godtar informasjonskapsler, kan du kanskje ikke bruke noen deler av tjenesten vår.

Eksempler på cookies vi bruker:

  • Session Cookies. Vi bruker Session Cookies til å betjene vår Service.
  • Innstillinger Cookies. Vi bruker preferanse-informasjonskapsler for å huske dine preferanser og forskjellige innstillinger.
  • Sikkerhets informasjonskapsler. Vi bruker sikkerhets informasjonskapsler for sikkerhetsformål.

Bruk av data

Quotespedia bruker de innsamlede dataene til forskjellige formål:

  • Å gi og vedlikeholde Tjenesten
  • Å varsle deg om endringer i vår Service
  • Å tillate deg å delta i interaktive funksjoner i vår tjeneste når du velger å gjøre det
  • Å gi kundeservice og støtte
  • Å gi analyse eller verdifull informasjon slik at vi kan forbedre tjenesten
  • For å overvåke bruken av Tjenesten
  • Å oppdage, forhindre og adressere tekniske problemer

Hvordan vi bruker cookies

En cookie er en liten fil som ber om tillatelse til å plasseres på datamaskinens harddisk. Når du er enig, blir filen lagt til, og informasjonskapselen hjelper til med å analysere webtrafikk eller lar deg vite når du besøker et bestemt nettsted. Informasjonskapsler lar nettapplikasjoner svare på deg som individ. Nettapplikasjonen kan skreddersy driften til dine behov, liker og misliker ved å samle og huske informasjon om dine preferanser. Vi bruker informasjonskapsler for trafikklogg for å identifisere hvilke sider som brukes. Dette hjelper oss med å analysere data om nettsidetrafikk og forbedre nettstedet vårt for å skreddersy det til kundenes behov. Vi bruker bare denne informasjonen til statistiske analyseformål, og deretter blir dataene fjernet fra systemet. Totalt sett hjelper informasjonskapsler oss med å gi deg et bedre nettsted, ved å gjøre det mulig for oss å overvåke hvilke sider du synes er nyttige og hvilke du ikke gjør. En cookie gir oss på ingen måte tilgang til datamaskinen din eller informasjon om deg, annet enn dataene du velger å dele med oss. Du kan velge å godta eller avslå informasjonskapsler. De fleste nettlesere godtar informasjonskapsler automatisk, men du kan vanligvis endre nettleserinnstillingen slik at den avviser informasjonskapsler. Dette kan hindre deg i å dra full nytte av nettstedet.

I tillegg bruker Quotespedia informasjonskapsler for å vise annonsene våre til deg på forskjellige nettsteder.

Du kan velge bort Googles bruk av informasjonskapsler ved å besøke Googles Annonsinnstillinger.

Tredjepartsselgere

Tredjepartsleverandører, inkludert Google, bruker informasjonskapsler for å vise annonser basert på tidligere besøk på nettstedet.

Googles bruk av DoubleClick-informasjonskapselen gjør det mulig for den og dens partnere å vise annonser til deg basert på besøkene dine i Quotespedia Blog og / eller andre nettsteder.

Du kan velge bort bruk av DoubleClick-informasjonskapselen for interessebasert annonsering ved å besøke Annonsinnstillinger. (eller ved å besøke aboutads.info.)

Tredjeparter kan bruke informasjonskapsler, nettfyr og lignende teknologier for å samle inn eller motta informasjon fra nettstedet ditt og andre steder på internett og bruke denne informasjonen til å tilby målingstjenester og målannonser.

Overføring av data

Informasjonen din, inkludert Personopplysninger, kan overføres til - og vedlikeholdes på - datamaskiner som ligger utenfor din stat, provins, land eller annen myndighets jurisdiksjon der databeskyttelseslovene kan være forskjellige enn de som er fra din jurisdiksjon.

Ditt samtykke til denne personvernreglene, etterfulgt av din innlevering av slik informasjon, representerer din avtale for denne overføringen.

Quotespedia.org vil ta alle nødvendige forholdsregler for å sikre at dataene dine blir behandlet sikkert og i samsvar med denne personvernreglene, og ingen overføring av dine personlige data vil skje til en organisasjon eller et land med mindre det er tilstrekkelig kontroll på stedet inkludert sikkerheten av dine data og annen personlig informasjon.

Opplysning av data

Juridiske krav

Quotespedia.org kan røpe dine personopplysninger i god tro om at en slik handling er nødvendig for å:

  • Å overholde en lovlig forpliktelse
  • For å beskytte og forsvare rettigheter eller eiendommer til Quotespedia
  • For å forhindre eller undersøke mulig feil i forbindelse med Tjenesten
  • For å beskytte den personlige sikkerhet for brukere av Tjenesten eller offentligheten
  • For å beskytte mot lovlig ansvar

Sikkerhet av data

Sikkerheten til dataene dine er viktig for oss, men husk at ingen overføringsmetode over Internett, eller metoden for elektronisk lagring er 100% sikker. Mens vi streber etter å bruke kommersielt akseptable metoder for å beskytte dine personlige data, kan vi ikke garantere den absolutte sikkerheten.

Service Providers

Vi kan ansette tredjepartsfirmaer og enkeltpersoner for å lette vår Service ("Service Providers"), for å levere Tjenesten på våre vegne, å utføre Service-relaterte tjenester eller å hjelpe oss med å analysere hvordan vår Service brukes.

Disse tredjepartene har bare tilgang til dine personopplysninger for å utføre disse oppgavene på våre vegne og er forpliktet til ikke å offentliggjøre eller bruke det til andre formål.

Analytics

Vi kan bruke tredjeparts tjenesteleverandører til å overvåke og analysere bruken av vår tjeneste.

  • Google Analytics : Google Analytics er en webanalysetjeneste som tilbys av Google som sporer og rapporterer trafikk på nettstedet. Google bruker dataene som er samlet inn for å spore og overvåke bruken av tjenesten vår. Disse dataene deles med andre Google-tjenester. Google kan bruke de innsamlede dataene for å kontekstualisere og tilpasse annonsene i sitt eget annonseringsnettverk. Du kan velge bort å ha gjort aktiviteten din på Tjenesten tilgjengelig for Google Analytics ved å installere Google Analytics opt-out nettlesertillegg. Tillegget forhindrer Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js og dc.js) i å dele informasjon med Google Analytics om besøksaktivitet.
  • Hvis du vil ha mer informasjon om personvernpraksis fra Google, kan du gå til websiden for personvern og vilkår for Google: https://policies.google.com/privacy?hl=en

Lenker til andre nettsteder

Vår tjeneste kan inneholde lenker til andre nettsteder som ikke drives av oss. Hvis du klikker på en tredjeparts lenke, blir du sendt til den tredje partens nettsted. Vi anbefaler på det sterkeste at du gjennomgår personvernreglene for hvert nettsted du besøker.

Vi har ingen kontroll over og påtar oss intet ansvar for innholdet, retningslinjer for personvern eller praksis for tredjeparts nettsteder eller tjenester.

Endringer i denne personvernpolitikken

Vi kan oppdatere våre personvernregler fra tid til annen. Vi vil varsle deg om eventuelle endringer ved å legge inn den nye personvernreglene på denne siden.

Vi vil gi deg beskjed via e-post og / eller en fremtredende varsel på vår tjeneste, før endringen blir effektiv og oppdater "effektiv dato" øverst på denne personvernpolitikken.

Du anbefaler at du gjennomgår denne personvernreglene regelmessig for eventuelle endringer. Endringer i denne personvernreglene er effektive når de blir lagt ut på denne siden.

Kontakt

Hvis du har spørsmål om denne personvernreglene, vennligst kontakt oss:

E-post: [Email protected]